Älskade ryggpass! | Health by Emelie

Health by Emelie

Annons

Älskade ryggpass!

Idag gick ryggpasset hur bra som helst och jag hade en riktigt bra känsla hela tiden. Inte så konstigt då jag har börjat att gilla mina ryggpass. Och med gilla så menar jag älska. Jag älskar mina ryggpass. Kom fram och började träna vid halv tolv och körde på. När jag sedan var klar så var klockan hakv två. Två timmar rygg! Hur underbart är inte det? Sen att man gör en massa roliga övningar med bra kontakt och även hög vikt gör inte saken värre direkt. Kollade upp och jag kom upp i 46,598kg i alla mina övningar tillsammans plus lite till då tre, av 14, övningar var antal plattor bara då kilogram inte står där. Men 46,6 TON. Sjukt. 14 övningar, 70 set, 842 reps och två timmar. Sjukt.

Kom hem till klar mat och det var riktigt gott måste jag säga då jag hann att bli hungrig under den sista stunden och sen gick hem också. Så nu har jag duschat, ätit och hunnit ta det lugnt en stund. Snart ska jag tvätta också.

dsc_02231edited_5362353d9606ee46d2588e3c

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats