Iväg för bålträning | Health by Emelie

Health by Emelie

Annons

Iväg för bålträning

Sovit riktigt dåligt inatt, vet inte varför men har bara legat och vridit mig hela tiden. Svettades och frös. Öppnade fönstret lite utan något resultat då det var helt stillastående ute. Somnade om till slut och sen vaknade jag vid sju igen.

Nu har jag ätit frukost bestående av knäckebröd med smör, marmelad (utan tillsatt socker) och ost. En liten skål med vaniljkvarg toppat med jordgubbssylt (utan tillsatt socker). Sen en nocco bcaa till. Älskar dom! Speciellt den med smak av röda bär. Mums. Dricker fortfarande på den. Sen tog jag lite vindruvor också. Min mage är mätt och belåten kan jag säga. Så nu ska träningskläderna på för ett bålpass på gymmet, mage, ländrygg och dom inre bålmusklerna ska tränas till döds. Riktigt längesen jag körde ett specifikt magpass. Så den kommer dö!

DSC_0827[1]edited

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats