Byter tillbaka till blogg.se! | Health by Emelie

Health by Emelie

Annons

Byter tillbaka till blogg.se!

Nu ska jag vara fruktansvärt jobbig för er. Jag byter nämligen tillbaka till min gamla blogg (http//:www.ayeartogo.blogg.se). Har märkt att jag inte alls trivs här och att vissa funktioner, reklamgrejer och annat inte fungerar här. Riktigt tråkigt! Ska byta design på min gamla och lägga över dessa få inlägg jag hunnit göra här. Gillar min gamla blogg mer än denna. Jag har alltid gjort såhär. Bytt bort från blogg.se och sedan efter någon vecka bytt tillbaka igen för att jag inte alls trivdes på något annat ställe. Men det blir kanske så när man alltid varit där?

Hur som hur, HÄÄÄÄÄÄR hittar ni mig nu igen. Raderar denna om några veckor så jag vet att ni som följer hinner byta till den andra igen.

IMG_20141114_215423

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats